Ilmoita kerho sekä vertaistuki ja vapaaehtoistoiminta

ToimintaSuomesta löydät kerhoja, leirejä, kursseja, tapahtumia, vertaistukea ja vapaaehtoistoimintaa. Palvelumme kattaa nyt myös harrastukset.

ToimintaSuomi on portaali ja tietopankki, joka auttaa löytämään kootusti järjestöjen ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden tarjoaman hyvinvointia ja terveyttä edistävän toiminnan ja jakaa sitä eteenpäin muihin verkkopalveluihin ja sosiaaliseen mediaan. ToimintaSuomen sisältöä voi tilata maksutta omille verkkosivuille ToimintaSuomen leijukkeen eli widgetin avulla. Voit seurata meitä myös Twitterissä sekä Facebookissa  Vapaaehtoisten päivän  ja ToimintaSuomen sivulla.

ToimintaSuomessa hyvinvointi ymmärretään laajasti: siihen sisältyy ruumiillinen, henkinen ja sosiaalinen ulottuvuus. Omaa ja läheisten hyvinvointia voi edistää esimerkiksi liikunta-, taide- tai nuorisoseurassa. Sitä voi edistää myös vaikkakpa osallistumalla omaan elämäntilanteeseen sopivaan vertaistoimintaan potilasjärjestössä tai toimimalla vapaaehtoistyössä itselle tärkeän asian puolesta, joko itsenäisesti tai osana samanhenkisten ihmisten ryhmää.

ToimintaSuomeen ovat tervetulleita sisällöntuottajiksi hyvinvointia edistävät järjestöt ja muut toimijat. Ne voivat edistää sitä esimerkiksi vaikuttamalla vapaa-ajan viettoon, terveyden ja hyvinvoinnin taustatekijöihin tai eri elämänvaiheissa olevien ihmisryhmien tukemiseen. Tällaisia järjestöjä ovat esimerkiksi:

  •     sosiaali- ja terveysjärjestöt
  •     potilasjärjestöt
  •     vammaisjärjestöt
  •     urheiluseurat
  •     taide- ja kulttuuriseurat
  •     luonto- ja ympäristöjärjestöt
  •     lapsi- ja perhejärjestöt
  •     nuorisojärjestöt
  •     eläkeläisyhdistykset

ToimintaSuomi palvelee myös vapaaehtoistoiminnan välitysportaalina, jossa voi julkaista ilmoituksia tarjolla olevista vapaaehtoistehtävistään.

Miten kerhoja, vertaistukea ja vapaaehtoistehtäviä ilmoitetaan ToimintaSuomeen?

Tarjoamme kolme vaihtoehtoista tapaa, joista voi valita itselleen parhaiten sopivan:

1. Järjestö voi syöttää tietoa ToimintaSuomeen portaalin maksuttomalla, Internet-pohjaisella Reima-julkaisujärjestemällä. Reimaan voi rekisteröityä osoitteessa: www.toimintasuomi.fi/reima > Rekisteröidy

Kun olet lähettänyt rekisteröitymislomakkeen, käy vahvistamassa rekisteröitymisesi sähköpostiisi lähetetystä linkistä. Vahvistuksen jälkeen rekisteröitymisesi siirtyy ToimintaSuomi-portaalin toimitukselle, joka tarkistaa tiedot. Saat siitä hyväksymisilmoituksen sähköpostiisi parin työpäivän kuluessa. Sen jälkeen pääset kirjautumaan sisälle Reimaan. Ohjeet sisällönsyöttöön on Reiman jokaisella sivulla sekä täällä.

>> Kirjaudu Reimaan

2. Jos omien verkkosivujenne julkaisualustana on WordPress tai Joomla, voitte ottaa käyttöön niihin tekemämme lisäosan, jonka avulla saatte yhdellä syötöllä sisällöt julki sekä omilla sivuillanne että ToimintaSuomessa. Ottaakaa yhteyttä portaalin toimitukseen: toimintasuomi(at)soste.fi .

3. Järjestö voi myös valita, että tapahtumatiedot noudetaan sen kotisivuilta tai tapahtumatietokannoista automaattisesti ToimintaSuomeen portaalin Harava-sovelluksella. Tämä vaihtoehto sopii sellaiselle järjestölle, joilla on omilla verkkosivuillaan paljon ToimintaSuomeen sopivaa sisältöä. Tällöin järjestön omia tietoteknisiä järjestelmiä (koodia) pitää mahdollisesti muokata ToimintaSuomi-yhteensopiviksi. ToimintaSuomessa käytössä olevat luokittelut ja Haravan RDF/XML-rajapinnan määrittelyt saat täältä.

Automaattisen haravoinnin avulla ToimintaSuomessa julkaisevat sisältöjään muun muassa Kuuloliitto, Suomen Latu, Suomen Sydänliitto ja Suomen Punainen Risti ja Helsingin kaupunki, nuorisoasiainkeskus.

Kesällä 2014 ToimintaSuomeen avattiin avoin rajapinta, jonka kautta ToimintaSuomen sisältöä saa ulos koneluettavassa JSON-muodossa.


ToimintaSuomea ylläpitää Kirkkopalvelut ry.

 

Suoritetaan hakua... Statics