Vapaaehtoisten päivää vietetään 3.12.2015

Normal_4b51cb6b-9678-45a3-9795-a77d0413d2f3

Pyysimme antamaan kasvot vapaaehtoistyölle

Rohkaisimme 2014 esimerkein osallistumaan vapaaehtoistoimintaan!

Jokainen päivä on vapaaehtoisten päivä! Torstaina 3.12.2015 vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö ovat kuitenkin erityisessä valokeilassa, kun Suomessa vietetään taas Vapaaehtoisten päivää.

Vuonna 2014 kampanjoimme teemalla "Vain aito peukku auttaa!"

Sosiaalisessa mediassa liikkuu paljon viestejä erilaisten hyvien asioiden puolesta. Ihmiset tykkäävät ja kommentoivat niitä mielellään, jakavatkin.

Vapaaehtoisten päivän digikampanjassa 2014 halusimme haastaa ottamaan vähän isomman askeleen ja oikeasti tekemään asialle jotakin, osallistumaan vapaaehtoiseksi. Jokainen sai osallistua omien mahdollisuuksiensa mukaan. > Tutustu toimintaan ja valitse itsellesi vapaaehtoistehtävä!

Noin 100 vapaaehtoista antoi kasvot kampanjalle

Kannustimme vuoden 2014 kampanssa Facebook-tykkäämisen sijaan suomalaisia aitoon vapaaehtoistoimintaan. Rohkaisimme siihen esimerkkien voimalla eli nostamalla esiin vapaaehtoistoimijoita Vapaaehtoisten päivän Facebook-sivulla.

Noin 100 erilaisissa vapaaehtoistehtävissä toimivaa vapaaehtoista ympäri Suomea antoi kasvot vapaaehtoistoiminnalle ja lähetti kuvansa ja tietonsa kampanjaan. Kuvat julkaistiin Vapaaehtoisten päivän Facebook-sivulla. Sydämelliset kiitokset vapaaehtoiset!

Kampanja huipentui Vapaaehtoisten päivään 3.12.2014 ja on päättynyt.

(Viime vuoden kampanjassa kehotimme:
Astu rohkeasti esiin vapaaehtoinen)

Näytä siis hyvä vapaaehtoinen esimerkkiä ja astu esiin!

  1. Lähetä itsestäsi valokuva (jpg tai png), jossa katsot kameraan ja peukutat. Saa hymyillä! Varmistathan, että sinulla on oikeus julkaista kuva. Me rajaamme sitä tarvittaessa. Kerro viestissä myös perustiedot itsestäsi eli nimi, ikä, ammatti sekä mitä vapaaehtoistyötä teet ja missä. Kerro vähintään etunimesi ja missä vapaaehtoistoiminnassa olet mukana. Kerro ne niin kuin haluat niiden kampanjassa näkyvän, esimerkiksi Tiina Virtanen, 27, luokanopettaja: ikäihmisen ulkoilukaveri.
    Lähetä tiedot itsestäsi osoitteeseen: vapaaehtoinen@toimintasuomi.fi.
     
  2. Kun kuvasi on julkaistu Vapaaehtoisten päivän Facebook-sivulla, jaa se omalla Facebook-seinälläsi ja haasta siten kaverisi mukaan vapaaehtoistoimintaan.)

Katso myös

Twitterissä voit jakaa ajatuksiasi vapaaehtoistoiminnasta hashtageilla #vapaaehtoistenpaiva, #vapaaehtoistoiminta ja #volunteerday.

Vapaaehtoisten päivän kampanja haastoi myös yhteisöt ympäri Suomen osallistumaan vapaaehtoistyöstä käytävään keskusteluun ja järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman. > Lue lisää haasteesta!

> Lue Vapaaehtoisten päivään liittyviä blogeja Kansalaisareenan sivulla

> Ilmoita vapaaehtoistehtävät ja -tapahtumat ToimintaSuomeen

Kampanjan järjestäjät

Vapaaehtoisten päivän kampanjan toteuttavat tänä vuonna Kansalaisareena ry verkostoineen yhteistyössä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n, Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio VALO:n, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssin ja Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa.)

   

Tulosta
Suoritetaan hakua... Campaigns