ToimintaSuomen pipokilpailun voittajat selvillä!

Normal_644dfaf6-ac0f-4a4f-89f9-a5c57b583062

Piposkapa on nyt ohi

Ihan über-mageita pipoidiksii teil on ollu. Jäbä on iteki saanu vaik mitä inspiksii ja ollu ihan tiloissa

Hei iha huikeeta! Jäbät ja tsubut tosiaan osaa kreaa! Skaba on nyt ohi ja sen voitti Joni-Jäbä O. fanituspipollaan. Jonin pipoidis duunataan valmiiks ja Joni saa niitä 30 itelleen.

Jäbän suosikki on Milla M:n #Meitsi pygee mihivaa! -pipo. Milla-Tsubu, sä rokkaat!

Ja meitsi kutsuu myös Millan ja hopeet ja pronssii kreanneet Oona-Emilia L:n ja Joona-Jäbä S:n mestoille, ku Joni saa piponsa.

ToimintaSuomen pipokilpailu

ToimintaSuomen pipokilpailu oli avoin kaikille alle 20-vuotiaille, ja klpailussa suunniteltiin lempiharrastukseen liittyvä pipo ja lähetettiin kuva suunnitelmasta kilpailusivulle. Voittajan valitsi yleisö verkkoäänestyksellä. Eniten tykkäyksiä saanut pipo voitti kisan. Kilpailun piposponsori White Moment toteuttaa pipon ja teettää niitä 30 kappaletta voittajalle ja hänen kavereilleen. Lisäksi voittaja pääsee tapaamaan Jäbä Leissonia.

> Seuraa Jäbän postauksia Facebookissa

Jäbä Leisson ja pipokisan voittajatJäbä arpoi viikoittain äänestäjien kesken Wht-pipon

Äänestys käynnistyi heti, kun ensimmäiset pipokuvat julkaistaan ja päättyi 26.5.2014. Joten mitä aikaisemmin pipoehdotuksen kilpailuun lähetti, sitä kauemmin sillä oli mahdollisuus hankkia yleisön ääniä.

Ilmoita toimintanne tärkeimpään harrastusportaaliin

ToimintaSuomi kokoaa yhteen hyvinvointia ja terveyttä edistävien järjestöjen ja kerhojen aktiviteetit. Nyt vahvistamme palvelumme kattavuutta harrastustoiminnoissa. Jotta teidänkin seuranne tai kerhonne saa huomiota ja uusia jäseniä, kannattaa olla mukana ToimintaSuomessa! ToimintaSuomen sisältöä voi mikä tahansa taho tilata omaan verkkopalveluunsa maksutta leijukkeen eli widgetin avulla.

Jäbä arpoo ilmoittajien kesken 1 000 euroa!

Jäbä Leisson arpoo ToimintaSuomessa toiminnastaan ilmoittavien, lapsille ja nuorille toimintaa järjestävien tahojen kesken 1 000 euron palkinnon. Sen voi käyttää vaikka harrastusvälineiden hankintaan tai kivaan retkeen. Palkinto arvotaan 16.9.2014.
Voittaja arvotaan ToimintaSuomen Järjestöt-osiosta. Huomaa, että siellä voi ja saa olla muitakin organisaatioita kuin järjestöjä, esimerkiksi säätiöitä, kaupunkeja ja seurakuntia. Myös ne osallistuvat automaattisesti arvontaan. Jos arvonnan voittajalla ei ole 16.9.2014 ToimintaSuomessa lapsille ja nuorille suunnatun toiminnan ilmoitusta/ilmoituksia, se hylätään ja arvonta suoritetaan uudestaan.

Myös automaattisen haravoinnin avulla ilmoittavat, lapsille ja nuorille toimintaa järjestävät tahot ovat mukana arvonnassa, jos oman organisaation esittelysivu on ToimintaSuomessa. Esittelysivu luodaan käsin, täydentämällä esitäytetty sivu ToimintaSuomen sisällönsyöttötyökalu Reimassa.

Kivaa tekemistä ja uusia ystäviä

Tämän lasten ja nuorten vapaa-ajantoiminta -kampanjan tarkoituksena on nostaa esiin ja siten tarjolle järjestöjen ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden vapaa-ajantoimintaa, johon kenen tahansa lapsen ja nuoren on mahdollista osallistua. Harrastustoiminta tarjoaa kivaa tekemistä ja siinä saa uusia ystäviä ja yhteenkuuluvuuden kokemuksia, mikä osaltaan ehkäisee lasten ja nuorten yksinjäämistä ja syrjäytymisvaaraa.
  

Tulosta
Suoritetaan hakua... Campaigns