Kesäteatterikummi

Normal_71f296f5-4144-4140-9584-f72ce723d740
Ajankohta: 25.5.-20.8. n. 8 h/v arkipäivisin
Aikaväli: 25.5.–20.8.2017
Paikka: Tervasaaren amfiteatteri
Tervasaari
Kruununhaka
Helsinki
Järjestäjä: HIT Helsinki yhdistys ry
Kiinnostuksen kohteet: aktiivinen kansalaisuus, yhteiskunnalliset asiat, kulttuuri, taide, musiikki, lapset, nuoret, lähiympäristö, asukastoiminta
Toimintamuoto: rakentaminen ja kunnostus, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tukihenkilötoiminta
Yhteyshenkilö: Tuottaja Pauliina Alanko
Puhelin: 0400664799
Sähköpostiosoite: info@hithelsinki.com
Julkaistu/päivitetty: 6.6.2017
Lataa kalenterimerkintä

Lisätietoja

Kiinnostaisiko talkootyö koko perheen kesäteatterin parissa? HIT Mini etsii kesäteatterikummeja vastaanottamaan lapsiperheitä ja toimimaan nuorten kesätyöntekijöiden tukena ja turvana!

 

HIT Helsinki tuottaa kesäisin ulkoilmateatteria lapsille ja koko perheelle. Lähtökohtana on lapsen oikeus taiteeseen ja perheiden yhdessäolo. Kesäpäivän teatteriretki voi olla monelle lapselle kokemus, joka muistetaan vuosia jälkeenpäin.

 

Sen lisäksi, että HIT tarjoaa lapsille elämyksiä teatterilavalla, se myös tarjoaa ysiluokkalaisille monesti ensimmäisen oikean työpaikan palkkaamalla heitä kesätöihin yhteistyössä Helsingin kaupungin Kesäseteli -hankkeen kanssa.

 

Nämä ysiluokkalaiset kaipaavat kesäystävää teatterille kaitsijoiksi. Nuoret ovat varsin omatoimisia ja reippaita jo 15-16-vuotiaina, mutta aina silloin tällöin joku kaipaa apua ja ohjausta. Tähän tehtävään ottaisimme mielellämme reippaita vapaaehtoisia, ulkoilmassa viihtyviä lasten ja nuorten kanssa hyvin toimeentulevia henkilöitä.

 

Työtehtäviin kuuluu mm. lapsiperheiden vastaanottaminen ja neuvominen, ysiluokkalaisten kanssa kahvinkeiton harjoittelu, pullan paistaminen, muut kahvion järjestelytyöt, lavasteiden, pukujen ja tarpeiston järjestäminen, siivous, yleinen järjestys ym. kesäteatterissa eteen tulevat tehtävät.

 

HIT tarjoaa hauskaa kesätekemistä raikkaassa meri-ilmassa Helsingin Tervasaaressa ja lisäksi mitä parhaat työkaverit iloisessa ammattiteatteriseurueessa. Esityksiä on noin neljänä päivänä viikossa, neljästä seitsemään tuntia päivässä. Voit rakentaa itsellesi sopivan aikataulun, tulla kerran viikossa tai vaikka joka päivä, viikon verran tai koko kesän. Talkoolaiset pääsevät kurkistamaan teatterin kulissien taakse, ja voivat katsoa teatteriesityksen vaikka joka päivä. Lisäksi vapaaehtoistyöntekijöille tarjotaan vapaalippuja, joita talkoolaiset voivat jakaa omille läheisilleen. Kaikki työntekijät vakuutetaan tapaturmien varalta. Vapaaehtoistyöstä annetaan työtodistus.

 

Esitykset alkavat 27.5. ja päättyvät 20.8. ja ne ovat enimmäkseen päiväsaikaan ja yksi esitys kestää tunnin. Myöhäisin esitys on klo 18. Tule mukaan pitämään hauskaa ja viihtymään ja siirtämään hippunen omaa elämänkokemustasi nuorempaan polveen.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työaikatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen info@hithelsinki.com. Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia ihmisiä löytyy.

Tämän sivun sisällön on luonut: HIT Helsinki yhdistys ry

Tulosta
Suoritetaan hakua... Ole hyvä ja odota hetki, vapaaehtoistehtäviä haetaan.