Mies, pidä pää kunnossa!

Normal_5dec9404-f1da-4d48-9dcd-fac3204522b3

Aivo Punttinen: Hei MIES, pidä pää kunnossa!

Tee testi ja voita 500 euron elämys itsellesi ja kavereillesi!

Aivo Punttinen: "Ole MIES ja haasta itsesi. Tee testi ja katso, mitä se sinusta ja pääsi kunnosta kertoo. Ja ei huolta, kukaan muu kuin sinä ja minä ei saa tietää tulosta. Ihan siis meidän kahden kesken on koko juttu."  > Tee TESTI!

Arvoimme 24.11.2014  500, 300 ja 200 € Elämyslahjakortit testin tehneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Elämyslahjakortilla pääsee nauttimaan kavereiden tai perheen kanssa itse valitusta urheilu-, kulttuuri- tai viihde-elämyksestä. Arvonnan voittajat:

  • 500 €, Tuomas Savila, Rauma
  • 300 €, Jarno Trast, Lempäälä
  • 200 €, Lasse Rantala, Jyväskylä

Lämpimät onnittelut!

Mies, miten sinä pidät pääsi kunnossa?

Tälle sivulle on koottu esimerkkejä järjestöjen tarjoamista mahdollisuuksista. Tutustu ja kokeile, mikä olisi sinulle sopivaa päätreeniä. Tärkeintä on, että pidät pääsi kunnosta huolta, millä tavalla se itsellesi tuntuukaan sopivalta.

>Katso: Miehet kertovat Facebookissa omia keinojaan  Vierittämällä FB-sivua voit lukea ja katsoa, miten päästään pitävät huolta esimerkiksi Tuomas Kurttila, Signmark, Lorenz Backman, Olavi Sydänmaanlakka ja Panu Laturi.

Porukkaan kuulumisesta saa voimaa elämään

Miesten kansalaistalo Mattilassa Tampereella on nähty, että joukkoon kuulumisella ja porukassa mukana ololla on miehen hyvinvoinnille suuri merkitys. Mattilassa muihin pääsee tutustumaan ja toimintaan osallistumaan helpoimmillaan esimerkiksi porukkareissuilla keilaamaan tai biljardia pelaamaan. Tarjolla on myös kunnon kohotusta, käsillä tekemistä sekä teemailtoja, joissa on keskusteltu esimerkiksi teemoilla ”Panomies” ja ”Rahamies”. Lue lisää Miesten lehdestä (18,9 Mt).

Miessakit ry järjestää monenlaista toimintaa, johon on helppo mennä mukaan. Valokuvauksesta kiinnostuneille on Kuvasakki, jossa kuvaaminen on kytkeytynyt monilla miehillä elämässä itselle arvokkaisiin asioihin ja niiden esiintuomiseen. Isänä työelämässä -ryhmään osallistuminen antaa välineitä isyyden ja työelämän yhteensovittamiseen. Miesten Mindfulness -kurssilla harjoitellaan menetelmää, joka lisää stressinhallintakykyä, vähentää uupumusta ja auttaa myös selkeyttämään omia tavoitteita, mistä on hyötyä niin työssä kuin kotonakin.

Miehille, joilla on lapsia, sopii eri järjestöjen Isä-lapsi-toiminta.
Onko sinua kehuttu karaokessa? Mieskuoro Laulun Ystävissä sinulla on mahdollisuus aloittaa unelmiesi harrastus, olipa äänesi kellaribasso tai heleä tenori. Kuoro on hyvä harrastus!

”Notkeita kolleja, mahakkaita äijiä ja kankeita ukkeja”

Liikunnasta tulee hyvä mieli. Kun alat kohentaa kuntoasi ja kroppaasi, kohennat siinä sivussa myös pääsi kuntoa.
Helsingin NMKYn (HNMKY) Äijä-taekwondo on nimensä mukaan tarkoitettu äijä-ikään päässeille miehille. Harjoituksissa käydään pilke silmäkulmassa läpi erilaisia lyönti- ja potkutekniikoita sekä lihaskuntoliikkeitä. Jos kuulostaa liian raskaalta, aloita Rapakuntojumpasta. Kannattaa kokeilla myös kahvakuulaa tai kamppailu-urheilua tai Suomen Ladun monipuolista tarjontaa.

Myös Miessakkien Säbäsakit-ryhmiin ja Mattilan Sählyhöntsyihin voit mennä mukaan pelaamaan harrastusmielessä salibandyä, ilman aiempaa kokemusta.

Vertaisryhmissä äijät turisevat ja saunat lämpenevät

Vertaisryhmistä mainittakoon Oulun Seudun Hengitysyhdistyksen kerran kuukaudessa kokoontuva Äijäryhmä, Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n Äijäsauna näkövammaisille miehille sekä Omaiset mielenterveystyön tukena Tampere ry:n Miehen mitta sekä  Miesten sauna -ryhmät.

Katso myös
> Kampanjassa mukana olevat tahot
> Seuraa ja ja jaa eteenpäin kampanjan Facebook-sivun postauksia
> Kampanjan hastag: #Punttinen

   

Tulosta
Suoritetaan hakua... Campaigns