Mielentaide ry

Kotisivu: www.mielentaide.fi
Perustamisvuosi: 2005
Toimiala: kulttuurialan järjestöt, päihde- ja mielenterveysyhdistykset , sairaus- ja potilasyhdistykset
Kohderyhmä: vanhemmat, miehet, naiset, sinkut, opiskelijat, aikuiset, omaiset ja läheiset, pariskunnat, nuoret, potilaat ja pitkäaikaissairaat
Jäsenmäärä: 50
Jäsenmaksu: 17€/12kk, läheiset 12€/12kk, 15-17v 7€/12kk
Osoite: Helsinki, Vantaa, koko Suomi, Jyväskylä, Turku, Tampere, Tuusula
Yhteyshenkilö: Ari Kiviaho, tj@mielentaide.fi, 046-5301903
Julkaistu/päivitetty: 24.5.2017

Lisätietoja

Missing

Mielentaide ry on valtakunnallinen vapaaehtoistyötyöllä toimiva mielenterveyskuntoutujien taideyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää mielenterveyskuntoutujien yhteiskunnallisia taiteentekomahdollisuuksia sekä vertaistoiminnalla luoda jäsenilleen erilaisia selviytymiskeinoja taiteen avulla omasta henkisestä sairaudestaan.

 

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaista toimintaa, kuten jäsentaidenäyttelyitä, jäsenten kädentaidon myyjäisiä, leirejä, retkiä sekä muusiikitoimintaa. Toimintavalmiudet on Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla.

 

Jäseneksi voi liittyä toiminnan tarkoituksen hyväksyvä varsinaisjäseneksi 18v täyttäneet tai 15-17 vuotiaat nuorisojäseniksi huoltajan hyväksynnällä. Varsinaisjäsenen sisarsuhteessa olevalle tai avo/aviopuolisolle on tarkoitettu läheisjäsenyys, jonka jäsenmaksu on edullisempi.

 

Mielentaide ry on Mielenterveyden Keskusliitto ry:n, Kansalaisareena ry:n sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n jäsenenä.Mielentaiteen kotisivut löytyvät www.mielentaide.fi ja Facebookissa www.facebook.com/Mielentaide ja www.facebook.com/MTCombo

Tulosta
Suoritetaan hakua... Ole hyvä ja odota hetki, järjestöjä haetaan.