Helsingin Nuoret Kotkat Piirijärjestö ry

Kotisivu: www.hnk.fi
Perustamisvuosi: 1966
Toimiala: nuoriso- ja opiskelijajärjestöt
Kohderyhmä: lapset, nuoret
Jäsenmäärä:
Jäsenmaksu:
Osoite: Kaarlenkatu 3-5 00530 Helsinki
koko Suomi, Helsinki
Yhteyshenkilö: Timo Katajamäki 050 555 2964 / timo.katajamaki@hnk.fi
Julkaistu/päivitetty: 22.10.2014

Lisätietoja

Normal_298d9b09-4a59-4385-ae8e-03faa727c38c

Nuorten Kotkien toiminta perustuu mukana olevien aikuisten vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoisten toimijoiden monipuolinen ammatillinen kokemus ja toimintaan osallistuvien laaja ikäjakauma on toiminnan vahvuus. Nuorten Kotkien perustarkoituksena on:

◾Tukea lasten ja nuorten kasvua itsenäisiksi, elämänmyönteisiksi ja tasapainoisiksi aikuisiksi sekä yhteistyökykyisiksi, aktiivisiksi ja vastuuntuntoisiksi kansalaisiksi.

◾Antaa arvomaailman johon kuuluvat demokraattisuus, kriittisyys, oikeudenmukaisuus, rauhantahtoisuus, solidaarisuus, sosiaalisuus, suvaitsevaisuus ja tasa-arvoisuus.

◾Kotkatoiminnassa lapset toimivat ryhmissä, joissa kaikki ovat tasa-arvoisessa asemassa. Jokaisen mielipidettä kuullaan ja se on tärkeä, eikä ketään kiusata.

Nuoret Kotkat puolustaa lapsen oikeuksia Suomessa ja muualla maailmassa. Tätä työtä tehdään usein yhteistyössä erilaisten järjestöjen kanssa. Tärkeät arvomme ovat tasa-arvoisuus, oikeudenmukaisuus ja yhteisöllisyys. Osana valtakunnallista ja maailmanlaajuista liikettä Helsingin Nuoret Kotkat tarjoaa jäsenistölleen myös erilaisia mahdollisuuksia valtakunnalliseen ja kansainväliseen kanssakäymiseen.

Tulosta
Suoritetaan hakua... Ole hyvä ja odota hetki, järjestöjä haetaan.